La adresa Sos Colentina 119, Voluntari, Ilfov, veți descoperi o locație unde serviciile de calitate și atenția la detalii sunt norma, nu excepția. Aceasta este locația noastră – locul în care oferim servicii personalizate și de înaltă calitate, într-un mediu cald și familial, care vă conferă sentimentul de „acasă”.

Disponibilitate și asistență

Ne angajăm să fim disponibili oricând aveți nevoie de noi. Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731812774. Echipa noastră de profesioniști este întotdeauna gata să vă ajute și să vă asigure o experiență de neuitat.

Explorați experiența unică pe care o oferim

Oferim o gamă largă de servicii și facilități, concepute pentru a vă satisface nevoile și a vă face șederea cât mai confortabilă și plăcută. De la cazare flexibilă și servicii de igienă, la servicii de spălătorie și asistență medicală, ne străduim să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă simți ca acasă.

Pentru relaxare și socializare, avem un spațiu multifuncțional, dotat cu canapele, fotolii și televizoare LED. Terasa noastră generoasă și deschisă, echipată cu mese, scaune și umbrele, este locul perfect pentru a vă bucura de o zi frumoasă.

Siguranța dvs. este prioritatea noastră. Avem o centrală de incendiu cu senzori și avertizare sonoră. În plus, oferim locuri de parcare pentru cei care vin cu mașina.

În inima Voluntariului, Ilfov, am creat un spațiu unde confortul, serviciile personalizate și calitatea de top sunt la ordinea zilei. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să vă oferim o experiență de neegalat.

Adresa – Sos Colentina 119, Voluntari, Ilfov

Telefon – 0731812774