Vă invităm să ne vizitați la adresa noastră din Oras Voluntari, strada Scolii, nr 2 a, Ilfov. Suntem situați într-o zonă liniștită și prietenoasă, perfectă pentru a asigura un mediu plăcut și relaxant pentru rezidenții noștri.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon 0731812774. Personalul nostru dedicat este întotdeauna disponibil pentru a vă ajuta și a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

Angajamentul nostru pentru rezidenți

Considerăm că fiecare rezident este unic și special, de aceea ne străduim să oferim un mediu cald și primitor, cu servicii adaptate nevoilor individuale. Înțelegem că fiecare rezident are propriile nevoi și așteptări, așadar oferim un plus de personalizare și originalitate în serviciile noastre, menite să asigure confort și să îmbunătățească calitatea vieții.

Serviciile noastre variază de la cazare confortabilă pentru una, trei și patru persoane în cameră, la o alimentație echilibrată cu trei mese principale și două gustări zilnice. De asemenea, oferim servicii de igienă generală cuprinzătoare, servicii de spălătorie, tratamente medicale, consultări cu medici specialiști, și asigurăm îngrijirea rezidenților 24 de ore din 24.

Facilitățile noastre includ un sistem avansat de prevenire a incendiilor, un spațiu de servit masa dotat cu mobilier și veselă de calitate superioară, un spațiu multifuncțional de relaxare și socializare, o terasă generoasă și locuri de parcare. Toate acestea sunt concepute pentru a oferi un mediu de trai plăcut și confortabil pentru rezidenții noștri.

Prin dedicarea și profesionalismul echipei noastre, ne asigurăm că fiecare rezident se simte cu adevărat „acasă”. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați și să descoperiți atmosfera unică pe care o oferim.

Adresa: Oras Voluntari, strada Scolii, nr 2 a, Ilfov.

Telefon – 0731812774